Tietosuoja-lataa

Oletko varautunut lakimuutokseen?

Lataa tästä ilmainen tietosuojan tarkistuslista, joka auttaa sinua kartoittamaan - ja päivittämään - oman tietosuojasi nopeasti.

Tietosuojalistan tekijä:

Asianajaja, LL.M. Eija Warma, Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy

Asianajaja Eija Warma johtaa Castrén & Snellmanin Tietosuoja ja yksityisyydensuoja -palvelua. Kansainväliset, asianajoalaa arvioivat hakemistot sijoittavat hänet Suomen johtavien asianajajien joukkoon. 

Eija on jo vuosia neuvonut asiakkaita erilaisiin henkilötietojen käsittelyyn ja erityisten tietotyyppien, kuten potilastietojen, käsittelyyn sekä työelämän tietosuojaan liittyvissä kysymyksissä, toimeenpannut tietosuojatarkastuksia, laatinut tietosuojakäytäntöjä yrityksille ja avustanut niin kotimaisissa kuin kansainvälisissä tietomurtotapauksissa. 

Eija on kysytty luennoitsija henkilötietojen käsittelyyn ja yksityisyyden suojaan liittyvissä asioissa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. 

Eijalla on myös hyvä ymmärrys siitä, mitä terapeuttien työ käytännössä pitää sisällään ja minkälaisia henkilötietojen käsittelyyn liittyviä vaatimuksia arkityössä tulee vastaan, sillä hänen äitinsä on tehnyt pitkän ja arvostetun uran puheterapeuttina.

© Terapeija 2016 I Rekisteriseloste