Olemme osa Coronariaa

Muscle & Bone Anatomy 3D

Kirjoittaja Fysioterapeutti Hanna Helminen, NDT, BBAT, Lymfaterapeutti

Ohjelma on mahtava ja ehdottomasti hintansa arvoinen. Kyseessä on englanninkielinen anatomia- ohjelma. Appsi koostuu viidestä erilaisesta näkymästä: Viever, Actions, 3-D Models, Quiz ja Media. Appsissä ohjataan sormella 3D-ihmisen kehoa. Kehoa pyörittämällä saat esiin pinnalliset ja syvät lihakset, edestä ja takaa. Kun kuvaa pyörittää tarpeeksi tulee esiin luut ja niiden maamerkit. Lihaksia on kuvissa yteensä 145. Kaikkiin on lisätty nimi, toiminta, origo, inert, hermotus ja kommentit. Alapalkista saa näkyviin eri likkeisiin osallistuvat lihakset ja niiden tiedot.

Ohjelma sisältää videopätkiä/oppitunteja eri kehon osista. Huonona puolena on ettei kuvaa voi suurentaa. Jos tietyn kohdan haluaisi suurena näkyviin ei se tässä ohjelmassa onnistu.

Itse käytän tätä ohjelmaa kerratessani anatomiaa ja asiakastilanteissa. Havainnollistan asiakkaille kehon toimintoja ja anatomiaa. Suosittelen kuitenkin ohjelmalla leikkimistä ennen sen ottamista mukaan asiakastilanteeseen, sillä se on erittäin laaja ja vaatii hieman opettelua.

Yhteensopivuus: Edellyttää iOS-versiota 5.1 tai uudempaa versiota. Yhteensopiva laitteen iPad kanssa. Ohjelman on kehittänyt Real Bodywork

Tutustu ohjelmaan lisää täältä