Olemme osa Coronariaa

Terapeija on kohta 25 vuotias perheyritys. Etsimme puheterapeutteja mukavaan tiimiimme!

Terapiakeskus Terapeija on yksityinen kuntoutukseen ja koulutukseen erikoistunut palvelukeskus. Toimintamme alkoi 1991 ja olemme panostaneet perustamisestamme lähtien korkeaan laatuun. Investoimme systemaattisesti välineistöömme, toimintaympäristöömme sekä erityisesti koulutukseen ja laadunhallintaan. Panostamme moniammatilliseen kuntoutukseen tiiminä.
Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa ja Vantaalla.  Laajennamme 2016 toimintaamme Helsinkiin! 

Etsimme puheterapeutteja mukavaan tiimiimme!

Terapeijassa työskentelee yli 40 fysio-, toiminta-, puheterapeuttia ja musiikkiterapeutti. Heistä 20 on puheterapeutteja!  

Terapeija on erikoistunut moniammatilliseen kuntoutukseen, neurologiseen kuntoutukseen, lapsiin ja nuoriin sekä suun, kasvojen alueen ja syömisen kuntoutukseen. Meillä on jonkin verran myös psykiatrisia kuntoutettavia. Teemme töitä myös aikuisasiakkaiden kanssa, varsinkin syömisen kuntoutuksessa. Terapeijassa toimii syömisklinikka, johon tulemme panostamaan entistä enemmän tulevaisuudessa. Toimimme kouluttajina sekä luennoitsijoina alan seminaareissa koti- ja ulkomailla.

Terapeijassa on yli 600 asiakasta aktiivikuntoutuksessa. Teemme vuodessa yli 20.000 terapiaa. Koulutamme satoja terapeutteja ja alan ammattilaista vuosittain. Olemme aktiivinen kouluttaja.  Koulutamme mm. fysio- toiminta- ja puheterapeutteja, lääkäreitä, erityisopettajia ja muita terveydenhoitoalan ammattilaisia. 

Terapeijalla on useita alan ammattilaisille soveltuvia koulutuskokonaisuuksia jotka voit käydä joko yksittäisinä itsenäisinä koulutuksina tai voit kerätä niistä 5 pv:n koulutuskokonaisuuden. 

  • Terapeijan äännesarja: Motoriiikan kautta fonologisiin harjoituksiin, (yht 5 pv)
  • Terapeijan suun ja kasvojen alueen ja syömisen kuntoutuksen -koulutussarja, (yht 5 pv)
  • CP- kuntoutuksen keskeiset elementit moniammatillisesti  -koulutussarja, osat 1, 2 ja 3 (yht 5 pv)
  • Oral Placement Therapy OPT -koulutussarja, OPT 1, OPT 2 ja APRAXIA  (yht. 5 pv)
  • Terapeijan iPad  -koulutukset
  • Yhteisön ohjaus -koulutus

Koulutustarjontamme laajenee koko ajan, seuraa sivujamme www.terapeija.fi
www.terapeija.fi/koulutukset

Lisätietoa Terapeijasta saat Markulta
Soita Markku Helminen GSM 0500600643
Lähetä S-postia markku.helminen@terapeija.fi

Terkuin,
Markku