Olemme osa Coronariaa

Elvira Kaiser

Talterapeut/Puheterapeutti
040-7401175
elvira.kaiser@coronaria.fi

KOULUTUS
Talterapeut / Puheterapeutti, FM
Amningshandledare / Imetysohjaaja

TYÖKOKEMUS
Valmistuin filosofian maisteriksi Åbo Akademi:sta vuonna 2011. Valmistuttuani puheterapeutiksi olen työskennellyt sekä perusterveydenhuollossa että yksityisellä sektorilla. Minulle on kertynyt kokemusta puheterapeuttisesta arvioinnista, kuntoutuksesta, vanhempien ja lähiympäristöjen ohjaamisesta sekä työskentelystä moniammatillisessa työyhteisössä. Kävin Imetysohjaajakoulutuksen vuonna 2015 ja olen siitä lähtien ohjannut perheitä imetykseen liittyvissä haasteissa.

TYÖKOKEMUKSEN JA KOULUTUKSEN KAUTTA HANKITTU ERIKOISOSAAMINEN
Minulla on kokemusta erityisesti lasten puheen ja kielen arvioinnista ja kuntoutuksesta sekä lähiympäristön ohjauksesta. Olen kuntouttanut lapsia, joilla on kielen kehityksen viivästymää, kielellinen erityisvaikeus, puhemotoriikan pulmaa ja epäselvää puhetta, dyspraksiaa sekä äännevirheitä. Olen myös ohjannut perheitä imetyspulmissa ja kielijänteen liittyvissä asioissa. Olen tämän lisäksi kiinnostunut kaksikielisyydestä sekä kaksikielisten lasten arvioinnista ja kuntoutuksesta, mistä myös olen tehnyt lopputyöni.

Työssäni olen tottunut käyttämään puhetta tukevia ja korvaavia menetelmiä (AAC), tukiviittomia, erilaisia kuvia, kosketusvihjeitä sekä aktiivista kuuntelua.

Pidän ammattitaitoani yllä kouluttautumisella.

KIELITAITO
Ruotsi, suomi, englanti ja saksa.
Terapiakielenä ruotsi ja suomi.