Olemme osa Coronariaa

Eva Teijonsalo


Fysioterapeutti
040-7635065
eva.teijonsalo@coronaria.fi

KOULUTUS

Fysioterapeutti, valmistunut vuonna 1994 (Helsingfors svenska sjukvårdsinstitut)

NDT/Bobath peruskoulutus 2014-2015

NDT/Bobath-vauvaterapeuttikoulutus 2015-2016

Kielitaito: äidinkieli ruotsi, erinomainen suomi ja englanti

TYÖKOKEMUS

Olen toiminut yli kymmenen vuotta fysioterapeuttina moniammatillisissa tiimeissä kaiken ikäisten asiakkaiden kuntoutuksessa.

Viimeiset viisi vuotta olen hyödyntänyt NDT/Bobath-lähestymistapaa työskennellessäni vauvojen, lasten ja nuorten vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen parissa. Nautin lasten ja nuorten parissa työskentelystä suunnattomasti ja koen että asiakkaat tulevat hienosti kontaktiin minun kanssani ja innostuvat harjoittelemaan sekä fysioterapiassa että allasterapiassa. Yhteistyö asiakkaan, hänen vanhempiensa, koulun tai päiväkodin henkilökunnan ja muiden terapeuttien kanssa on minulle voimavara, jonka avulla terapiassa opitut asiat helpommin siirtyvät asiakkaan arkeen.

Aiemmin olen työskennellyt mm. Peijas-Rekolan sairaalan aikuisneurologisella puolella sekä Iho- ja Allergiasairaalassa lasten ja aikuisten hengitysalueen fysioterapian parissa. Folkhälsanilla olen johtanut Kelan MBO ja diabeteksen sopeutumisvalmennuskursseja sekä toiminut fysioterapeuttina mm. fibromyalgia-, selkä-, sydän-, Parkinson- ja Stroke-potilaiden sopeutumisvalmennuskursseilla sekä sotaveteraanien kuntoutuksessa. Iäkkäiden kanssa toimin myös Blomsterfondenin palvelutalon fysioterapiayksikössä.

Vuoden 2019 helmikuun alussa aloitin työn Coronaria-Terapeijan Espoon ja Myllypuron toimipisteissä.

TYÖKOKEMUKSEN JA KOULUTUKSEN KAUTTA HANKITTU ERIKOISOSAAMINEN

Miten vauva harjoittelee NDT/Bobath-vauvaterapiassa, Leikki lapsen fysioterapiassa

Valmistumisen jälkeen olen käynyt säännöllisesti koulutuksia syventäen osaamistani laaja-alaisesti usealla eri fysioterapian alueella.

KIELITAITO
Äidinkieli ruotsi, erinomainen suomi ja englanti.