Olemme osa Coronariaa

Hanna Vitikka

hanna_helminen
Fysioterapeutti, Lymfaterapeutti
NDT
Psykofyysinen fysioterapia
040-5797 666
hanna.vitikka@coronaria.fi

KOULUTUS
Fysioterapeutti
NDT, Bobath -koulutus
Lymfaterapeutti
Psykofyysinen fysioterapia, BBAT 1-3
Oral Placement Therapy OPT level 4
Beckman Oral Motor Protocol – terapeutti
Säännöllistä ammattitaitoa syventävää laaja-alaista koulutusta

TYÖKOKEMUS
Olen työskennellyt vuodesta 2009 Jorvin sairaalassa, Lastenlinnassa ja Lastenklinikalla lasten fysioterapeuttina yhteistyössä toiminta- ja puheterapeuttien kanssa. Työskentelen nyt kokopäiväisesti Terapeijassa moniammatillisessa tiimissä. Olen Terapeijan Syömisklinikan ja Sportklinikan terapeutti.

TYÖKOKEMUKSEN JA KOULUTUKSEN KAUTTA HANKITTU ERIKOISOSAAMINEN
Olen erikoistunut keskosten, vauvojen, lasten ja nuorten tutkimiseen ja neurologiseen kuntoutukseen sekä aikuisten neurologiseen kuntoutukseen. Erikoistumiskoulutuksiani ovat mm. NDT, Neurodevelopmental Treatment, Bobath terapia, neurologisen kuntoutuksen lähestymistapa)

Olen erikoistunut myös lymfaterapiaan ja psykofyysiseen fysioterapiaan (BBAT, Basic Body Awareness terapian -lähetymistapa)
Olen tehnyt neurologista kuntoutusta ja suun, kasvojen alueen ja syömisen kuntoutusta vuodesta 2010. Erikoistumiskoulutuksiani suun, kasvojen ja syömisen alueella ovat mm. NDT/ Bobath Neuro Developmental Treatment, Oral Placement Therapy OPT level 4
(ensimmäinen OPT level 4 fysioterapeutti yhdessä Eija Helmisen kanssa) Apraxia (OPT) ja Sensory Feeding (OPT) Beckman Oral Motor Protocol. Lisäksi olen kouluttautunut faskian käsittelyn alueella Faskia ja lymfa -erikoiskoulutuksella ja Faskia koulutuksella. Teen töitä aikuis- ja lapsiasiakkaiden kanssa ja olen Terapeijan syömisklinikan terapeutti. Koulutan aktiivisesti muita fysio- toiminta- ja puheterapeutteja iPadin käytössä terapiassa sekä suun, kasvojen alueen ja syömisen kuntoutuksessa.

Olen erikoistunut myös lymfaterapiaan ja psykofyysiseen fysioterapiaan (BBAT, Basic Body Awareness terapian -lähetymistapa)

KIELITAITO
Suomi, hyvä englanti

MUUTA
Vodder-lymfa yhdistyksen hallituksen varajäsen 2012-2015. Opiskelen Jyväskylän Yliopistossa pääaineena fysioterapia. Olen suorittanut kuntoutustieteen aineopinnot avoimessa yliopistossa. Tein fysioterapian opinnäytetyöni purentaelinten fysikaalisista hoidoista. Suoritin NDT koulutukseni Lontoossa NDT-Bobath Centre:ssä. Olen aktiivinen kouluttaja.