Olemme osa Coronariaa

Mirja Linjama

mirja_linjama
Toimintaterapeutti, SI
Työnohjaaja, STOry
040-512 4118
mirja.linjama@coronaria.fi

KOULUTUS
Toimintaterapeutti
Lasten ja nuorten erikoistoimintaterapeutti
Työnohjaaja STOry
SI-terapiakoulutus
Voimauttavan valokuvauksen ammatilliset perusteet

TYÖKOKEMUS
Valmistuin vuonna 1983 Helsingin Sairaanhoito-opistosta toimintaterapeutiksi, jonka jälkeen työskentelin Meilahden sairaalassa sisätautien ja neurologian osastoilla kaksi vuotta. Vuonna 1985 siirryin Konsulttitoimisto Larmis Oy:hyn, jossa työskentelin noin kaksi vuotta ennenkuin jäin äitiyslomalle. Vuodesta 1990 olen toiminut yksityisenä ammatinharjoittajana. Vuonna1992 siirryin työskentelemään Terapiakeskus Terapeijan moniammatilliseen työyhteisöön itsenäisenä ammatinharjoittajana. Vuonna 1995 erikoistuin lasten ja nuorten kuntoutukseen.

TYÖKOKEMUKSEN JA KOULUTUKSEN KAUTTA HANKITTU ERIKOISOSAAMINEN
1. Lapset ja nuoret
Tarjoan lasten ja nuorten toimintakyvyn arviointeja ja neurologista kuntoutusta. Olen erikoistunut 2002 SI-menetelmän (sensorisen integraation terapian) käyttöön.

2. Aikuiset
Myös aikuisneurologinen kuntoutus, etenkin aivohalvausasiakkaiden kuntoutus on minulle tuttua.

3. Työnohjaus ja konsultaatio
Tarjoan myös työnohjausta ja konsultointia. Valmistuin 2005 Espoon terveys- ja sosiaalialan oppilaitoksesta työnohjaajaksi ja konsultiksi.

KIELITAITO
Suomi, ruotsi, englanti

MUUTA
Olen pitänyt koulutuksia iPadin käytöstä terapiatyössä. Vuodesta 2013 alkaen olen ollut kehittämässä uutta Taikofon Therapy -äänituntumasoitinta, erityisesti sen ominaisuuksia terapiatyöhön sopiviksi lasten ja aikuisten terapiassa.

Vapaa-ajallani harrastan ja ohjaan lapsia suunnistuksen saloihin. Olen kouluttautunut lasten suunnistus- ja liikkeelle luontoon -ohjaajaksi.