Olemme osa Coronariaa

Pia Kujansuu

pia_kujansuu
Puheterapeutti
FM
040-722 7902
pia.kujansuu@coronaria.fi

KOULUTUS
Puheterapeutti, FM

TYÖKOKEMUS
Olen valmistunut puheterapeutiksi 2012 joulukuussa Helsingin yliopistosta. Valmistumisesta lähtien olen työskennellyt Terapeijassa lasten puheterapeuttina moniammatillisessa työyhteisössä yhdessä lapsiin ja nuoriin erikoistuneiden fysio-, puhe-, toiminta- ja musiikkiterapeuttien kanssa.

TYÖKOKEMUKSEN JA KOULUTUKSEN KAUTTA HANKITTU ERIKOISOSAAMINEN
Olen työskennellyt valmistuttuani myös vuorovaikutus ja kontaktihäiriöiden parissa ja kouluttautunut aiheeseen liittyen (prt-koulutusta 2014, ABA käyttäytymispsykologinen lähestyminen OPT suunmotoriikan harjoituksiin Talk Tools, 2015).

KIELITAITO
suomi, englanti.
Terapiakielenä suomi

MUUTA
Tein puheterapia-alan opintoihin liittyviä harjoitteluita kehitysvammapuolella (mm. Espoon kehitysvammaisten kuntoutusyksikkö EKKU:ssa). Olen suorittanut 2 v. sosionomi -opintoja DIAK ammattikorkeakoulussa (tutkinto 3,5 v.), ennen vaihtoa yliopisto-opintoihin. Ehdin suorittaa melkein kaikki tutkinnon lapsiin ja nuoriin erikoistumisen opinnot ja harjoittelut. Sosiaalialan opintojen ja erityisesti harjoitteluiden kautta sain kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä arjessa sekä päivähoidon että perusopetuksen puolella.