Olemme osa Coronariaa

Piia Pouhula

Toimintaterapeutti
AMK
040-510 7545
piia.pouhula@coronaria.fi

KOULUTUS
Toimintaterapeutti
Toimintaterapeutti AMK
Neuropsykiatrinen valmentaja

TYÖKOKEMUS

Olen tehnyt lasten ja nuorten kuntoutusta vuodesta 1997 lähtien. Olen työskennellyt monialaisessa työyhteisössä omalla toiminimellä. Terapiatyöni on sisältänyt lyhyitä sekä vuosiakin kestäviä terapiasuhteita.

 

TYÖKOKEMUKSEN JA KOULUTUKSEN KAUTTA HANKITTU ERIKOISOSAAMINEN

Vahvuuteni toimintaterapiassa ovat pienten lasten ja koululaisten neurologisessa ja neuropsykiatrisessa kuntoutuksessa ja heidän lähiyhteisöjensä ohjauksessa. Olen jatkuvasti kehittänyt työtäni täydennyskoulutusten, työssäoppimisen ja työnohjauksen kautta. Valmentavaa työotetta olen vahvistanut neuropsykiatrinen valmentaja koulutuksessa. Osaan käyttää puhetta tukevia ja korvaavia menetelmiä tukemaan kommunikaatiota ja vuorovaikutusta.

KIELITAITO
Suomi ja englanti.

MUUTA

Minun tehtäväni toimintaterapeuttina on edistää lapsen osallistumista ja vaikuttamisen mahdollisuuksia omassa arjessaan. Jotta toimivampi arki mahdollistuu, on yhteistyö lapsen vanhempien ja lähiympäristön kanssa tärkeä osa työtäni. Kuntoutustyö tapahtuu usein yhteistyössä lapsen puhe- ja fysioterapeutin kanssa. Terapiassa muokkaamme lapsen ympäristöä ja luomme lapselle innostavia ja haastavia tilanteita, joissa hän voi harjoitella taitojaan ja kuntoutuminen tavoitteiden mukaisesti mahdollistuu.  Minulle tärkeää terapiatyössä ovat läsnäolo, yhdessä tekeminen ja oivaltaminen, iloa tuottava tekeminen ja vuorovaikutus.