Olemme osa Coronariaa

Sanna Punju

Toimintaterapeutti
AMK
050-587 0310
sanna.punju@coronaria.fi

KOULUTUS
Toimintaterapeutti 2006, Helsingin Ammattikorkeakoulu Stadia

TYÖKOKEMUS

Olen valmistunut toimintaterapeutiksi vuonna 2006 Helsingin Ammattikorkeakoulu Stadiasta. Opinnoissani suuntauduin lasten- ja nuorten toimintaterapiaan. Ennen valmistumistani työskentelin vuosia ohjaajana Ruskeasuon koululla liikunta- ja monivammaisten lasten kanssa, jatkoin valmistuttuani työskentelyä myös osa-aikaisesti toimintaterapeuttina. Pian valmistumisen jälkeen aloitin työt Helsingin- ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin neurologian klinikalla, jossa työskentelin sekä osastoilla, että poliklinikalla useita vuosia. Sen jälkeen siirryin työskentelemään polikliinisen kuntoutuksen pariin Terapiapuuhun, ja sen jälkeen olen työskennellyt useita vuosia Ortonilla eri asiakasryhmien parissa osana moniammatillista tiimiä.  Olen tehnyt töitä myös ohjaajana sekä lastensuojelussa, että nuorten aikuisten mielenterveyspuolella. Toimintaterapeutin työn ohella olen toiminut luennoitsijana erilaisissa koulutustilaisuuksissa.

TYÖKOKEMUKSEN JA KOULUTUKSEN KAUTTA HANKITTU ERIKOISOSAAMINEN

Vahvin erikoisosaamisalueeni on neurologinen toimintaterapia, josta minulla on eniten kokemusta ja käytyjä koulutuksia. Hyödynnän työssäni useita eri viitekehyksiä ja terapeuttisia lähestymistapoja tilanteen mukaan. Olen työskennellyt urallani erilaisten asiakasryhmien kanssa (neurologia, psykiatria, ortopedia, palovammakuntoutus) niin lasten- kuin aikuistenkin puolella. Käsivammojen kuntoutuksen erikoistumisopinnot olen suorittanut Arcadassa.  Uskon toimivan vuorovaikutuksen olevan yksi onnistuneen terapiasuhteen tärkeimpiä elementtejä. Teen aktiivisesti yhteistyötä eri yhteistyöverkostojen kanssa. Pohjaan työni voimavarakeskeiseen ajatteluun.

Täydentävät koulutukset:
-Käsivammojen kuntoutuksen erikoistumisopinnot
– AD-AHA –sertifikaatti
– Tunnon avulla ohjaaminen

KIELITAITO
Suomi ja englanti.

MUUTA

Erikoistumisopintojeni opinnäytetyön tein aiheesta Painevaatteiden käyttö hemipareettisen yläraajan kuntoutuksessa. Toimintaterapeuttikoulutuksen opinnäytetyöni oli Konstikas kirjoittaminen ja kirjoittamisen konstit – 1. Ja 2. Luokan oppilaiden kirjoittamisen kehitys, vaikeudet ja tukikeinot toimintaterapian näkökulmasta.