Olemme osa Coronariaa

Tarja Suomela

tarja_suomela
Fysioterapeutti
NDT
040-515 5560
tarja.suomela@coronaria.fi

KOULUTUS
Fysioterapeutti
NDT, Bobath-koulutus
NDT, Bobath-vauvaterapiakoulutus
MT-erikoistuminen (manuaaliset taidot)
Säännöllistä ammattitaitoa syventävää jatkokoulutusta

TYÖKOKEMUS
Valmistuin fysioterapeutiksi v.1992 Helsingin IV Terveydenhuolto-oppilaitoksesta. Olen toiminut siitä lähtien Terapeijan moniammatillisessa työyhteisössä itsenäisenä ammatinharjoittajana.

TYÖKOKEMUKSEN JA KOULUTUKSEN KAUTTA HANKITTU ERIKOISOSAAMINEN
NDT, Bobath koulutus ja NDT, Bobath vauvaterapiakoulutus ovat antaneet minulle valmiudet toimia keskosten, vauvojen, lasten ja nuorten neurologisen kuntoutuksen fysioterapeuttina. Terapeijassa työskennellessäni saan päivittäin tehdä yhteistyötä moniammatillisesti eri terapeuttien kanssa.
Ortopedisten sairauksien kuntoutuksesta minulla on myös kokemusta.
Suoritin MT-erikoistumiskoulutuksen (manuaaliset taidot) v.2012, koska halusin vahvistaa käsillä ohjaamisen taitoja.
Suoritan säännöllisiä ammattitaitoa syventävää koulutusta jatkuvasti. Olen kiinnostunut nuoren urheilijan kehonhuollosta; liikkuvuudesta ja vahvistamisesta. Viimeisimmät koulutukset ovat kinesioteippauksesta, fasciakalvojen käsittelyistä ja tavoitteellisesta kuntoutuksesta (GAS).

KIELITAITO
Terapiakielenä suomi

MUUTA
Innokkaana urheilun harrastajana ja seuraajana näen kilpaurheilussa ja kuntoutuksessa paljon yhtäläisyyksiä. Molemmissa vaaditaan luottamusta, sitoutumista, tavoitteisiin pyrkimistä, yhteistyötä, iloista mieltä ja tekemisen meininkiä. Pienistä edistymisistä iloiten!