Olemme osa Coronariaa

Ammattilaisten Kuva Kuvalta – Pick a Pic – Tukikuvitettu tehtäväpaketti

Ammattilaisten versiossa sinulla on täydet oikeudet printata tehtäviä asiakkaillesi niin monta kertaa kuin haluat. Lisenssi on kuitenkin henkilökohtainen, eli yksi terapeutti saa printata omille asiakkailleen tehtäviä.

(Tämä on sähköinen e-kirja pdf-muodossa. Emme postita fyysistä tuotetta! Lataa ja tulosta itse tai lue tabletilla)

Tämä printattava pdf tehtäväkirja on puheterapeutti Heidi Leirimaan kokoama täydellinen tehtäväpaketti, jonka tulostat nopeasti asiakkaillesi mukaan kokonaisena pakettina tai yksilöllisesti sopivat tehtävät valikoiden. Kirja on täysin kuvitettu, joten se sopii erittäin hyvin kuvia kommunikoinnissaan käyttäville lapsille.

 
Tukikuvitettu tehtäväpaketti sisältää kaksikymmentä puheterapeutin laatimaa harjoitusta, joita aikuinen ja lapsi voivat tehdä yhdessä. Nämä harjoittavat lapsen kielelliskognitiivisia taitoja. Suuri osa tehtävistä on toiminnallisia, ja ne on suunniteltu niin että niitä toteutetaan tehtävästä riippuen sisällä tai ulkona: sekä liikkuen että pöydän ääressä istuen. Tehtävissä on myös huomioitu eri aisteja (kuulo, näkö, tunto, maku).

Tehtävissä harjoitellaan tekemisen ja touhuamisen ohessa sanastoa, käsitteitä, suun alueen motoriikkaa, vahvistetaan ympäristön äänien havaitsemista ja harjoitellaan kuuntelemista, kuullun ymmärtämistä ja kertomista sekä keskustelua. Harjoituksia riittää kuukauden jokaiselle arkipäivälle.

Tehtäväpaketin sisältämät käsitteet ja sanaston aihepiirit:

Pihapiirin eläimet ja luonto, uimaranta, säätila, kulkuvälineet, keittiö, liikkumisen verbejä, sijaintikäsitteitä, kuvailevia sanoja/adjektiiveja, määrän käsitteitä, kysymysanoja, värit ja tunteet.

 

Sisällysluettelo:

 1. Uimarannalla on kivaa!
 2. Metsäretkelle!
 3. Syökää jäätelöä
 4. Katsokaa ikkunasta ulos
 5. Retkelle eri kulkuvälineillä
 6. Kirjaston kirjan lukeminen
 7. Pihapiirin eläimet
 8. Pillitehtävä
 9. Aarteen etsintä + aarrekartta
 10. Kauppatehtävä
 11. Keittiötehtävä
 12. Leipomistehtävä
 13. Kuuntelutehtävä sisällä
 14. Kuuntelutehtävä ulkona
 15. Autotehtävä
 16. Kerro ja piirrä
 17. Pohdi missä voi kiipeillä
 18. Piirtämistehtävä, helppo
 19. Piirtämistehtävä, vaikea
 20. Aarteen etsintä kotipihalla tai metsässä

 

– Ostamisen yhteydessä luot tunnukset Terapeijan verkkokauppaan. Voit käyttää myös vanhoja tunnuksiasi.

– Oston jälkeen tulet sivulle, josta saat ladata pdf-tiedoston. Pdf lähetetään myös sähköpostiisi ja se on ladattavissa myös omilta sivuiltasi kun kirjaudut ostamisen yhteydessä luoduilla tunnuksilla Terapeijan verkkokauppaan.

 

”On tosiaan helpottavaa, kun saa näin edullisesti ostettua, itse tehtynä menisi paljon aikaa ja tulisiko tehtyäkään! Kirja oli hyvä ja minun asiakkailleni pääsääntöisesti sopi moni tehtävä.
Yksi toivomus olisi: en henkilökohtaisesti oikein tykkää niistä ”laatikko” kuvista, minusta ne ovat niin mekaanisia.  Tykkään enemmän kuvista, jotka esittävät jotakin.  Tässäkin olisi voitu käyttää enemmän hauskoja, merkityksellisiä kuvia. Tämä ei sitten tarkoita sitä, että kirja olisi ollut huono. Päinvastoin. Kokonaisuudessaan se oli kiva. Varmasti ostan tulevaisuudessakin, jos hinta pysyy edullisena.  Kiitoksia paljon kirjan tekijöille.”

– Katriina Kauranen ****

 

Hinta: 27,00