Olemme osa Coronariaa

Kuinka MVP äänteet kuntoutetaan

M, P ja V-äänteet tuotetaan huulion ja hampaiden avulla. Nämä äänteet edellyttävät huuliosulkua ja huulien voimaa sekä motorista hallintaa.
M, P ja V-äännepäivässä näiden äänteiden kuntoutusta lähestytään logopedis-fysioterapeuttisesti.
Tässä kurssikokonaisuudessa opit:

  • Keskitytään näiden äänteiden tuottomekanismiin ja niihin käytettäviin lihas- ja tuntoharjoitteisiin.
  • Opit tunnustelemaan lihaksia, joilla äänne tuotetaan ja tukemaan tuntotietoutta, jolloin asiakas saa parempaa informaatiota huuliosulusta.
  • Painekonsonanttien tuottamisesta ja nenäportin sulkemisesta, joka on sekä P että V-äänteessä tärkeitä. Iltapäivällä saat täsmäharjoituksia M, P ja V- äänteiden hakemisesta, sekä jokaiselle äänteelle oman prosessin miten ne löytyvät.
  • Fonologisiin harjoituksiin äänteiden vahvistamiseksi puheessa

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä:

1. Miten osto tapahtuu?

– Ostamisen yhteydessä luot tunnukset Terapeijan verkkokauppaan. Voit käyttää myös vanhoja tunnuksiasi. Muista ottaa tunnukset ylös, sillä tarvitset niitä kirjautuaksesi verkkoalustalle. Saat tunnukset myös sähköpostiisi. Jos niitä ei näy, katso roskapostisi. Ongelmatapauksissa ota yhteys Heikkiin heikki.manninen@coronaria.fi

– Oston jälkeen tulet sivulle, josta pääset kurssimateriaaleihin. Kun haluat palata myöhemmin materiaalin pariin, menet osoitteeseen www.terapeija.fi, klikkaat vasemmasta yläkulmasta nappia ”kirjaudu”. Kirjautumisen jälkeen siirryt suoraan omalle etusivullesi, josta pääset kurssille sisälle.

2. Voiko tällaista asiaa oppia verkkokurssina?

– Pidimme koko viime vuoden ajan tätä Äännesarjaa ns. livekoulutuksena. Livekoulutuksen lisäksi meillä oli mahdollisuus osallistua koulutukseen etänä webinaarimuodossa, tai katsoen myöhemmin koulutustallenteen. Etäkoulutuettavat olivat yhtä tyytyväisiä koulutuksen antiin, kuin paikalla istuneet.

3. Mistä saan tukea ja neuvoa kurssin aikana?

– Voit esittää kysymyksiäsi sähköpostilla. Teknistä tukea kurssin aikana saat myös Terapeijasta.

4. Saanko kurssitodistuksen?

– Kurssin lopussa saat todistuksen ladattavaksi itsellesi.

5. Onko kurssi kovin työläs?

– Kurssi on juuri niin työläs kuin haluat. Aikuisopiskelussa jokainen on vastuussa omasta oppimisestaan. Kurssiin ei kuulu kotitehtäviä.

Kiva kun luit tänne asti. Jos skrollasit suoraan katsomaan hinnan, muistathan kurkata tuolta ylhäältä koko kurssikokonaisuuden sisällön.

Hinta: 205,00