Olemme osa Coronariaa

Kuinka aloitat kuntoutuksen puhumattoman lapsen kanssa? – Terapeijan äännesarjan verkkokurssi

Oppivatko kaikki lapset puhumaan jos vain opetetaan? Onko joitain ryhmiä ketkä eivät voi koskaan puhua? Miten opetan lapselle ääntelyä ja fonaatiota? Miten yksittäisistä äännähdyksistä siirrytään puheeseen?
Opi hierarkinen kuntoutusmalli, jolla etenet kohtaamisesta ja vuorovaikutuksen peruspalikoista ääntelyyn ja kohti sanoja.
Sekä täysin puhumattomia, että epäselvästi puhuvia lapsia yli 10 vuotta kuntouttanut puheterapeutti  Katja Koski ja 30 vuotta liikunta- ja kehitysvammaisten lasten kuntouttajana toiminut lasten fysioterapian erikoisasiantuntija Eija Helminen näyttävät sinulle milloin lapsi voi oppia puhumaan, ja miten tämä temppu tehdään.
Tässä kurssikokonaisuudessa opit:

  • Mitä asioita lapsen on osattava ennen ääntelyn oppimista.
  • Millainen on puhumattoman lapsen kuntoutuspolku ja mitä tekniikoita ja kuntoutusmenetelmiä voidaan käyttää sen eri vaiheissa.
  • Miten lasta motivoidaan osallistumaan terapiaan.
  • Miten opetat lapselle ääntelyä ja fonaatiota.
  • Miksi kosketus on tärkeä osa puhumattoman lapsen kuntoutusta.
  • Vahvistat tietämääsi teoriaa käytännön harjoitteilla jotka on valittu uusimman tutkimuksen perusteella.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä:

1. Miten osto tapahtuu?

– Ostamisen yhteydessä luot tunnukset Terapeijan verkkokauppaan. Voit käyttää myös vanhoja tunnuksiasi. Muista ottaa tunnukset ylös, sillä tarvitset niitä kirjautuaksesi verkkoalustalle. Saat tunnukset myös sähköpostiisi. Jos niitä ei näy, katso roskapostisi. Ongelmatapauksissa ota yhteys Heikkiin heikki.manninen@coronaria.fi

– Oston jälkeen tulet sivulle, josta pääset kurssimateriaaleihin. Kun haluat palata myöhemmin materiaalin pariin, menet osoitteeseen www.terapeija.fi, klikkaat vasemmasta yläkulmasta nappia ”kirjaudu”. Kirjautumisen jälkeen siirryt suoraan omalle etusivullesi, josta pääset kurssille sisälle.

2. Voiko tällaista asiaa oppia verkkokurssina?

– Pidimme koko viime vuoden ajan tätä Äännesarjaa ns. livekoulutuksena. Livekoulutuksen lisäksi meillä oli mahdollisuus osallistua koulutukseen etänä webinaarimuodossa, tai katsoen myöhemmin koulutustallenteen. Etäkoulutuettavat olivat yhtä tyytyväisiä koulutuksen antiin, kuin paikalla istuneet.

3. Mistä saan tukea ja neuvoa kurssin aikana?

– Voit esittää kysymyksiäsi sähköpostilla. Teknistä tukea kurssin aikana saat myös Terapeijasta.

4. Saanko kurssitodistuksen?

– Kurssin lopussa saat todistuksen ladattavaksi itsellesi.

5. Onko kurssi kovin työläs?

– Kurssi on juuri niin työläs kuin haluat. Aikuisopiskelussa jokainen on vastuussa omasta oppimisestaan. Kurssiin ei kuulu kotitehtäviä.

Kiva kun luit tänne asti. Jos skrollasit suoraan katsomaan hinnan, muistathan kurkata tuolta ylhäältä koko kurssikokonaisuuden sisällön.

Hinta: 205,00